Τμήματα Ιατρείου

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα τμήματα του ιατρείου μας και όλες τις υπηρεσίες που μπορούμε να προσφέρουμε για το αγαπημένο σας κατοικίδιο!

Προληπτικής Ιατρικής

Προληπτικής Ιατρικής

Εμβόλια, τακτικοί ένδο- και έξω- αποπαρασιτισμοί, απλές επισκέψεις, ετήσιες εξετάσεις αίματος (check-up) και ορολογικές (tests), αλλά και απλώς συμβουλές και ενημέρωση σε διάφορα ζητήματα, είναι τα βασικά μέσα για να εξασφαλίζουμε την υγεία των κατοικίδιων σας και για να τους προσφέρουμε το δυνατόν καλύτερη ποιότητα ζωής.

Παθολογικό τμήμα

Παθολογικό τμήμα

Στο πλήρως εξοπλισμένο εξεταστήριό μας, είμαστε έτοιμοι να εντοπίσουμε κάθε παθολογική κατάσταση και να δώσουμε την ενδεδειγμένη αγωγή, ώστε να λυθεί το πρόβλημα των μικρών μας φίλων.

Χειρουργικό τμήμα

Χειρουργικό & ορθοπεδικό τμήμα

Στο εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα χειρουργικά μέσα χειρουργείο μας και με τη χρήση αναισθητικής μηχανής εισπνευστικού αναισθητικού και οξυγόνου,ώστε να είναι το δυνατόν ασφαλέστερη η αναισθησία,γίνονται επεμβάσεις τόσο ορθοπεδικές όσο και μαλακών μορίων.

Ακτινολογικό τμήμα

Ακτινολογικό τμήμα

Διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας ακτινολογικό μηχάνημα και εμφανιστήριο, ώστε να επιτυγχάνονται ακτινογραφίες υψηλής ευκρίνειας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αιματολογικό, βιοχημικό & μικροβιολογικό τμήμα

Στο ιατρείο μας μπορούν να γίνουν όλες οι αιματολογικές, βιοχημικές, ορολογικές, κυτταρολογικές και άλλες εργαστηριακές εξετάσεις, ώστε να έχουμε άμεσα πλήρη εικόνα της κατάστασης του ζώου.

Οδοντιατρικό τμήμα

Η στοματική υγιεινή είναι πολύ σημαντική για τα κατοικίδια μας, όχι μόνο για λόγους αισθητικούς (στοματική κακοσμία), αλλά για τη συνολική υγεία τους. Στο ιατρείο μας γίνονται όλες οι απαραίτητες οδοντιατρικές πράξεις, από καθαρισμό με συσκευή υπερήχων μέχρι εξαγωγή, αναλόγως την περίπτωση.

Οφθαλμολογικό τμήμα

Το μάτι είναι ένα ευαίσθητο και ταυτόχρονα πολύ σημαντικό αισθητήριο όργανο.Με ιδιαίτερη προσοχή εξετάζουμε τους οφθαλμούς και τα βλέφαρα των μικρών σας φίλων,με τη συνδρομή κατάλληλων εργαλείων,ώστε να εντοπίζονται προβλήματα απλά όπως μια επιπεφυκίτιδα ως σημαντικότερα,όπως η αποκόλληση του αμφιβληστροειδούς. Αναλόγως τη διάγνωση γίνεται η κατάλληλη θεραπεία, είτε είναι φαρμακευτική είτε είναι χειρουργική.

Νοσηλευτικό τμήμα

Πολλές φορές η κατάσταση του ασθενούς μπορεί να είναι τέτοια που να απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα, ενδοφλέβια χορήγηση φαρμάκων, συχνές εξετάσεις και εντατική παρακολούθηση. Προκειμένου να γίνουν αυτά, κάνουμε εισαγωγή και νοσηλεία του ζώου στους ειδικούς κλωβούς νοσηλείας του ιατρείου μας, ώστε το ζώο να λαμβάνει τη φροντίδα που απαιτείται.