Ποιοί είμαστε

vlassis

Κωνσταντίνος Βλάσσης

tzortakos

Ανδρέας Τζωρτζάκος

Είμαστε απόφοιτοι της Κτηνιατρικης Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδίκευση στην Ιατρική των Ζώων Συντοφιάς. Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα ιατρείο στο οποίο θα είναι δυνατή η εφαρμογή όλων των σύγχρονων επιστημονικών δεδομένων της Κτηνιατρικής, με τη χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού και του ανάλογου ιατροφαρμακευτικού υλικού, με στόχο να προλαμβάνονται ή να θεραπεύονται όποιαδήποτε προβλήματα υγείας μπορεί να εμφανιστούν.

Ξεκινήσαμε, έτσι, τη λειτουργία του Ιατρείου μας με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου στους μικρούς μας φίλους, σε ένα χώρο άνετο κι ευχάριστο για τους ιδιοκτήτες. Εξοπλιστήκαμε με τελευταίας τεχνολογίας αναλυτές και μηχανήματα, ώστε να είναι δυνατή η διεξοδική διερεύνηση του προβλήματος που τυχόν αντιμετωπίζει το ζώο και ακολούθως να χορηγηθεί η κατάλληλη αγωγή (στο σπίτι ή σε συνθήκες νοσηλείας) ή ακόμη και να γίνει χειρουργική επέμβαση, εφόσον χρειάζεται.

Γνωρίζουμε βέβαια ότι η επιστήμη εξελίσσεται και φροντίζουμε πάντα να ενημερωνόμαστε και να επιμορφωνόμαστε μέσω συνεδρίων και ημερίδων, ώστε να παρέχουμε πάντοτε τις πιο πρόσφατες διαγνωστικές και θεραπευτικές μεθόδους.

Θεωρούμε ότι κάθε ζώο αποτελεί μέλος της οικογένειας και φροντίζουμε να διασφαλίζουμε με εμβολιασμούς και προληπτικούς αποπαρασιτισμούς ότι το ίδιο θα είναι υγιές και η οικογένεια ασφαλής από λοιμώδεις παράγοντες που το ζώο θα μπορούσε να μεταδώσει. Επιπλέον, με συμβουλές και οδηγίες για πληθώρα θεμάτων, διατροφής, συμπεριφοράς κ.ά., προσπαθούμε να διατηρούμε ομαλή τη σχέση οικογένειας-ζώου.

Τέλος, στα πλαίσια της πλήρους κάλυψης των καθημερινών αναγκών ενός κατοικιδίου προσφέρουμε μία ποικιλία ποιοτικών ζωοτροφών, συμπληρωμάτων διατροφής και αξεσουάρ.